I nostri secondi / Hoofdgerechten
Filetto di salmone con crosta di basilico
Gebakken zalmfilet / croûte van basilicum / garnaaltjes / prei-roomsaus
22,50
Arrosto al forno con patate
Varkensrollade uit de oven met aardappel.
5,00
Abbacchio scottadito alla romana
Gebakken lamskoteletjes met verse kruiden.
6,00
Salmone ai porcini
Zalmfilet met eekhoorntjesbrood en verse tomaten.
6,00
Saltimbocca alla Romana
Kalfsoesters met Parmaham en salie in witte wijnsaus.
6,00
Scaloppine ai funghi porcini
Kalfsoesters met een saus van eekhoorntjesbrood.
6,00
Tris di pesce al forno
Combinatie van drie soorten vis uit de oven.
6,00
Gamberoni aglio e olio
2 Gebakken reuze garnalen met verse knoflook en olijfolie.
8,00
Gamberoni alla diavola
2 Gebakken reuze garnalen met pikante tomatensaus.
8,00
Mare a tavola
Mosselen / vongole / halve kreeft / grote garnalen / krabpoten / garnaaltjes
30,50