Grand Café -Restaurant Porto Maurizio houdt zich aan de corona regels zoals deze

Voor alle informatie verwijzen we u naar de website van de Rijksoverheid. De verschillende maatregelen worden met regionale of gemeentelijke noodverordeningen opgelegd en gehandhaafd. Raadpleeg deze voor jouw regio of gemeente. Deze verordeningen worden voor 1 juli 2020 geactualiseerd. Lees hier het actuele model noodverordening.

Welke regels gelden er voor afhalen?

Let op vanaf 21:00 uur geldt de avondklok. Tijdens de periode van de avondklok is het niet toegestaan om na 20:45 uuraf te halen. Bezorgen van eten en drinken is wel toegestaan na 21:00 uur. De bezorger moet dan wel een Eigen Verklaring en een Werkgeversverklaring kunnen laten zien. 

Bij het afhalen van eten en drinken vindt geen gezondheidscheck plaats en zijn reserveren, een vaste zitplaats en het registreren van contactgegevens niet nodig. Uiteraard moet iedereen zich bij het afhalen houden aan de basisregels. Bijvoorbeeld 1,5 meter afstand houden. Het is aan de horecagelegenheid om te bekijken op welke manier zij hier invulling aangeven.

Ter plekke iets eten of drinken is niet toegestaan. Er mag alleen afgehaald worden. Ook het gebruik van fruitautomaten is bijvoorbeeld niet toegestaan. 

Afhaalrestaurants sluiten tijdens de avondklok om uiterlijk 1.00 uur. En zij verkopen na 20.00 uur geen alcohol meer.